Om Learn Handball

Learn Handball og Bjarte Myrhol mener at gode trænere på ungdoms niveau er noget af det aller vigtigste vi kan give vores børn, for at de skal opleve at lykkes, glæde og trivsel på håndboldbanen.

"Jeg har alltid hatt et ønske om å trene og utvikle barn i håndball. Jeg elsker å se den spillegleden og iveren etter å lære som barn har. Derfor kom jeg opp med ideen om å lage Learn Handball – en
optimal mulighet for meg til å nå ut til så mange barn som mulig med dette målet:

Gi alle barn (6 - 16 år) like muligheter til å oppleve mestring og glede, og derfor trivsel på håndballbanen!
Etter å ha spilt så mange år på øverste nivå har jeg fått et enormt nettverk innenfor håndballen. Dette nettverk har jeg brukt til å hente inn øvelser og treningstips fra den ypperste verdensklasse slik at innholdet i Learn Handball skulle bli mest mulig spennende, innovativt og faglig godt – krydret med en god porsjon glede, moro og lek."

Håndballhilsen fra Bjarte

Prøv gratis

Right to Play

Gennem vores samarbejde med Right to Play skal vi bidrage til at Right to Play's trænere har det nødvendige verktøj de har brug for til at motivere og inspirere unge spillere i hele verden til at spille håndbold.

Right to Play trener ukentlig over 1 million barn på verdensbasis, hvorav håndball er en av satsingsområdene deres. Ved at Right to Play bruker vår trenerveileder skal vi sammen gi barn i fattige og vanskeligstilte områder i verden mulighet til å økt livskvalitet gjennom lek og moro med håndball. Vi setter enormt pris på den jobben Right to Play gjør for å gjøre verden til et litt bedre sted for barna våre.