Skreddersydde treningsplaner

Det ideelle verktøyet for alle håndballtrenere – enten du er helt ny eller svært øvet. Learn Handball hjelper deg å gjennomføre gode og utviklende treninger hele sesongen – så klart tilpasset din aldersklasse og nivå.

Prøv gratis

Stort øvelsesbibliotek

For at alle øvelser skal være enkle å forstå har vi sammen med en fantastisk gjeng barn og unge filmet alle øvelsene. Bli inspirert og lær deg nye øvelser gjennom korte enkle videoer.

Komplette treningsplaner

Treningsplaner med videoer av alle øvelser for hele håndballsesongen. Treningene er laget for aldersklassene 6 - 16 år, og du kan så klart tilpasse dem ved behov.

Lær av stjernene

Learn Handball mener at gleden til håndball også må skje utenfor treningstid i hall. Vi har fått verdensstjerner til å dele sine tips og hemmeligheter på video - noe du som trener kan dele direkte med spillerne dine slik at de kan øve hjemme.
Prøv gratis

Alltid full oversikt

Se den røde tråden i alt barna lærer seg – gjennom hele sesongen, og du kan enkelt loggføre alle treningene.

Trenere i verdensklasse

Learn Handball sine treninger og øvelser er utviklet av de beste trenere og spillere i verden – i tett samarbeid med Norges landslagskaptein Bjarte Myrhol.

Learn Handball - for alle!

Learn Handball er tilpasset alle - uansett ferdighetsnivå eller ambisjoner. Learn Handball skal brukes over hele verden, av Right To Play i vanskeligstilte områder, og helt til små og store klubber og lag i Norge.

Alt skreddersydd under verdiene trivsel, mestring og glede!

Prøv gratis