Vi har for tiden litt utfordringer med systemet, og jobber med feilretting.

Learn Handball med Bjarte Myrhol

Ferdige treningsplaner – for hele sesongen. Et stort øvelsesbibliotek med videoer av alle øvelser, og verdensstjerner som deler sine hemmeligheter. Learn Handball er utviklet i tett samarbeid med Norges landslagskaptein Bjarte Myrhol.

Alt du trenger for å gjennomføre gode og utviklende treninger gjennom hele håndballsesongen – så klart tilpasset din aldersklasse og nivå.

Prøv gratis
Utforsk løsningen

Komplette treningsplaner

Treningsplaner med videoer av alle øvelser for hele håndballsesongen.

Alltid full oversikt

Ha den røde tråden i alt barna lærer seg
– gjennom hele sesongen.

Stort øvelsesbibliotek

Bli inspirert og lær deg nye øvelser gjennom korte enkle videoer.

Lær av stjernene

Verdensstjerner dele sine hemmeligheter direkte med dine spillere.

Trenere i verdensklasse

Learn Handball sine treninger og øvelser er utviklet av de beste trenere og spillere i verden.

Hva sier brukerne våre om Learn Handball

Heidi Kalmo
trener BSK jenter 07

Vi er 47 jenter i vår årgang, og samtlige har meldt seg på sesongen 18/19. Det hadde ikke vært mulig uten en god plan for å gjennomføre allsidig, morsom og utviklende trening som alle har glede av. Vi bruker Learn Handball hver eneste uke for å nå vårt mål om at alle skal kjenne på mestring og glede ved håndballen.

Henning Sverdrup
styreleder Nordby Håndball

Bjarte Myrhol var herlig straks når det gjaldt sitt syn på at håndball skal lekes. Learn Handball er et flott verktøy for breddehåndballen Myrhol inspirerte i møte med våre trenere!

Lars Olsen
Sportssjef Østsiden ILF Sportssjef Fredrikstad Cup
Trener Wang Toppidrett

Som sportssjef i en voksende klubb både i antall medlemmer og sportslig nivå har Learn Handball kommet med en optimal løsning for å ivareta alle  trenere på hvert årstrinn. Med ferdige maler for treningsinnhold og fokuspunkter føler trenerne en trygghet og kan lettere gjennomføre økter som hører hjemme på de forskjellige nivå. Noe som igjen er med på å kvalitetssikre klubbens utviklingsstige. Learn Handball har bidratt til at jobben som sportssjef er blitt lettere og trenerne er blitt mer kreative og trygge på gulvet.

Tord Ellingsen
Halsen håndball

Etter at vi i Halsen håndball i høst tok i bruk Learn Handball, har tilbakemeldingene fra trenerne vært ensidig positive. Vi har trenere og lag på svært ulike nivåer i klubben og gjennom Learn Handball har vi gitt alle trenerne i klubben et solid verktøy i en hektisk trenerhverdag. Det skal bli spennende å følge utviklingen av programmet videre.
Med Learn Handball får spillere og trenere se håndballøvelsene og bevegelsene på video. Dette gjør det ikke bare lettere å lære, men også lettere å lære bort!
Stine Bredal Oftedal – trener og veileder, Learn Handball
Midtre bakspiller for Györ Handball og det norske landslaget. Har vunnet flere EM og VM gull. Stine ble nominert til All Star Team i VM 2015, og ble MVP i VM i 2017.
Jeg elsker å jobbe og trener unge spillere fordi de viser så mye glede og følelser når de spiller håndball. Jeg har alltid hatt lyst til å overføre noe av min håndballerfaring og glede for spillet tilbake til barna. Med Learn Handball gjør jeg nettopp det!
Bjarte Myrhol – trener og veileder, Learn Handball
Kaptein på Norges landslag, og strekspiller for Skjern Håndbold. Mer enn 15 års erfaring fra høyeste nivå i Ungarn, Tyskland og Danmark.
Att träna mycket är en självklarenhet om du vil bli bäst. Att träna mest är en nödvändighet om du vill bli bäst. Att träna RÄTT är det svåraste med at bli best. Med Learn Handball får du ovärderlig hjälp på vägen. Lycka till!
Tobias Karlsson – trener og veileder, Learn Handball
Kaptein for SG Flensburg-Handewitt tidligere kaptein for Sverige. Er kåret til verdens beste forsvarsspiller. Har vunnet både Champions League og olympisk sølvmedalje.
Learn Handball er en unik og morsom måte å lære håndball på. Jeg vil vise deg mine tips og hemmeligheter til hvordan du kan bli en bedre håndballspiller. Kanskje kan jeg
også lære deg hvordan du finter vekk motspillerne...
Andy Schmid – trener og veileder, Learn Handball
Playmaker Rhein-Neckar Löwen. Nominert til den mest verdifulle spilleren i Bundesliga 2014, 2015, 2016, 20017, 2018. Andy er kjent for sin utrolige spilleforståelse og overblikk. I Learn Handball lærer han bort både tips, triks og noen andre hemmeligheter han selv bruker aktivt.
Se våre trenere