Oppdatering fra Learn Handball

NYE ØVELSER: Nå viser verdensstjerner som Sander Sagosen og Andy Schmid sine viktigste øvelser i Learn Handball

Med «Learn from the stars» viser noen av verdens beste spillere frem øvelsene som har bragt dem til toppen. Sammen med en nydelig gjeng engasjerte barn deler stjernene enkle øvelser, tips og triks som vil gjøre alle til bedre håndballspillere.

Med kategorien «Handball skills» setter vi fokus på øvelser unge håndballspillere kan gjøre på egenhånd i hagen, på parkeringsplassen eller i skolegården.

Etter den siste oppdateringen av systemet kan våre brukere nå enkelt legge inn alle spillerne på laget og dele øvelser direkte med dem. Målet er at vi skal inspirere til at håndballen er i bruk mellom de organiserte treningene i hall, slik vi i langt større grad ser er tilfelle med fotball. Lek med ball gir økt ballfølelse og kontroll som resulterer i mestring og glede.

Her er noen enkle tips dere gjerne kan dele med foreldregruppa: 

  • ‍Ikke pakk bort håndballen når barna kommer hjem fra trening. La den ligge fremme slik at terskelen for å ballen med ut i leken er lav
  • All lek med ball øker ballfølelse og kontroll, som igjen skaper mestring og glede
  • Ta med håndballen på ferie, på hytta eller på leirskolen
  • Rydd et lite hjørne hjemme der det er lov å holde på med håndball. Bruk en myk ball hvis det er mye skjørt arvegods i nærheten
  • Mal opp et mål eller blinker på garasjedøra
  • Bli med og kast noen pasninger før leggetid (da sover også barna bedre etterpå)
  • Sjekk ut videoen under, Bjarte Myrhol og en 9 år gammel gutt viser stuss rundt stolen som eksempel på en fin hjemmeøvelse.

Logg dere inn, og kos dere med balløvelser – så klart tilpasset barnas alder.

 

Flere oppdateringer fra Learn Handball