Oppdatering fra Learn Handball

Vi har nå publisert Learn Handball Skills - masse øvelser som barna kan gjøre helt selv

Idrett for alle er et samarbeid mellom Learn Handball, REMA 1000 og Norges Håndballforbund. Salg av brødet skal bidra til at flere barn, unge og voksne med nedsatt funksjonsevne får et lokalt aktivitetstilbud i hverdagen.

Vi har lenge ønsket å gi barna et alternativ til å stå ute og trikse med en fotball. Barns lek med ball gir økt ballfølelse og kontroll som resulterer i mestring og glede. Derfor lanserer vi nå Learn Handball Skills. 

Øvelser barna kan gjøre helt selv. Uavhengig av organisert halltrening. Hjemme i gangen, ute på gårsplassen eller i gata, til og fra skolen eller i skogen. Alt ettersom hva som passer barna. Vi ønsker at håndballen skal være et like godt alternativ å ta med seg til skolen som en fotball.

Tips til alle foreldre

Ikke pakk håndballen bort i en skap når man kommer hjem. La den ligge fremme slik at terskelen for å ta den med seg ut for å leke er så lav som mulig. All lek med ball øker ballfølelse og kontroll – som resulterer i barn som opplever mestring.

Under et bilde fra en video der Bjarte Myrhol og en 9 år gammel gutt viser øvelsen: Stuss i 8 tall. Learn Handball har lagt opp til en ny øvelse hver uke.

Logg dere inn, og kos dere med balløvelser – så klart tilpasset alder.

Flere oppdateringer fra Learn Handball